NASA incepe o campanie anti-sfarsitul lumii

NASA incepe o campanie anti-sfarsitul lumii

In prag de sarbatoare,  o campanie anti-sfarsitul lumii, pentru a mai linisti un pic spiritele celor blocati pe acest subiect.

NASA raspunde la sfarsitul lumii

La un inventar facut de NASA pe 22 decembrie a fost evident ca foarte multi au sunat pe 21 si in zilele premergatoare pentru a chestiona expertii agentiei. Subiectul era unul singur. Care sunt sansele ca ?

Cu toate ca am trecut cu bine de data programata indirect pentru sfarstiul lumii de catre maiasi, cei de la NASA si-au facut un scop in viata din a preveni apelurile pe acest subiect. Au inceput printr-o pagina de internet pe un . Interesul a fost atat de mare pentru respectiva pagina incat a ajuns intr-un interval scurt la 50 milioane de vizitatori. Vizitatorii site-ului sunt intampinati de opinii avizate, argumente stiintifice si marturii ale unor oameni care aproximeaza cel mai bine evolutia planetei.

Desi volumul de informatii de pe site este foarte mare, un lucru a fost subliniat de creatorii sai de la NASA. ,,Planeta noastra s-a auto-sustinut de mai bine de 4 miliarde de ani si oameni de stiinta credibili de pe intreg globul nu au informatii  despre o amenintare asociata cu 2012.” Uneori, cateva cuvinte pot rezolva cele mai complex dileme.

Citește și: