25 apr. 2012 | 09:22

Mozilla Firefox a ajuns la 12.0 – actualizarile se fac pe nesimtite

ACTUALITATE
Mozilla Firefox a ajuns la 12.0 - actualizarile se fac pe nesimtite

Firefox

In aceste zile, la aproximativ o luna de la ultima iteratie majora, Mozilla a adus Firefox la versiunea 12.0.

Marea schimbarea din noua versiune de firmware pare sa fie destinata utilizatorilor de Windows. Odata cu Firefox 12, fanii care au sistem de operare marca Microsoft instalat nu vor mai sti ca browserul celor de la Mozilla se actualizeaza, deoarece acest proces se va intampla in fundal, fara sa mai necesite acordul utilizatorului.

Practic, schimbarea care are loc este ca odata cu noua versiune veti instala si un proces care va rula in fundal si care va verifica daca a aparut o versiune noua, moment in care va incepe sa o descarce si ulterior sa o instaleze. Daca astfel de activitati vi se par dubioase, stati linistiti, Chrome o face de mult timp.

Pentru mai multe informatii legate de Firefox 12 puteti accesa blogul celor de la Mozilla, iar daca sunteti impotriva procesului descris mai sus, acesta poate fi in orice moment dezactivat din meniul de configurare al aplicatiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele