Motorola Xoom 2 in Romania prin Orange

Motorola Xoom 2 in Romania prin Orange

Astazi, 19 martie, am asistat la evenimentul de lansare dedicat noii tablete Motorola Xoom 2. Chiar daca in alte regiuni dispozitivul de fata se gaseste inca de la sfarsitul lui 2011, abia acum a ajuns si la noi, gratie unui parteneriat intre Orange si Motorola.

Tableta vine cu deja batranul procesor NVIDIA Tegra 2, tactat la 1,2 GHz si ofera 16 sau 32 GB de stocare interna, Display-ul masoara 10,1 inci pe diagonala si ofera clasica rezolutie 1280 x 800. Din cate am putut observa, Motorola nu doreste sa concureze cu alti producatori de tablete pe partea de performanta, incercand in schimb sa aduca o gama larga de servicii si capabilitati bazate pe cloud computing, media si productivitate.

Exista astfel aplicatii preinstalate pentru editare de documente, pentru controlul dispozitivelor prin infrarosu si control de la distanta a computerului personal. Am apucat astazi sa atingem pentru cateva minute tableta, insa nu am dorit sa ne facem o parere inainte sa o avem la test. Pentru o prima impresie despre Motorola Xoom 2 puteti sa urmariti scurtul hands on pe care l-am atasat mai jos si sa vizionati cele cateva fotografii din galerie. Pretul tabletei va incepe de la 299 de Euro daca este cumparat cu un abonament de date Colibri 35.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lansare Motorola Xoom 2/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: