Mortal Kombat: Legacy primeste un sezon doi

, 16 Iul, 15:45

Odata cu lansarea de anul trecut al celui de-al noualea titlu din seria de jocuri Mortal Kombat, Warner Bros. a lansat si serialul web „Legacy”, care prezenta luptatorii intr-un univers ceva mai apropiat de realitate.

Ei bine, succesul primului sezon a justificat realizarea unei continuari, care ne va arata de data aceasta turneul Mortal Kombat si va renunta la detalierea originilor fiecarui personaj.

Anuntul a fost facut chiar de regizorul serialului, Kevin Tancharoen, prin intermediul unui clip publicat pe YouTube. Acesta a confirmat ca noul sezon va include mai multe lupte decat cel original si la cererea fanilor, va contine mult mai multe efecte speciale si mai multe personaje celebre din serie. De fapt clipul numeste toti luptatorii care vor aparea in noul sezon, prin intermediul celebrei melodii Mortal Kombat a trupei de muzica electonica „The Immortals”.

Detaliile complete le gasiti in clipul de mai jos, iar daca nu aveti rabdare sa urmariti cele doua minute de material video, iata lista completa a personajelor: Kano, Liu Kang, Raiden, Johnny Cage, Scorpion, Sub Zero, Sonya, Kung Lao, Kitana, Mileena, Jax, Baraka, Striker, Shang Tsung, Quan Chi, Ermac si Kenshi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail