Moboplay, cel mai mic player Full HD din lume

Moboplay, cel mai mic player Full HD din lume
16:00 11.01.2012

Moboplay

Cei de la HSTi se lauda cu cel mai mic player multimedia din lume. Masurand doar 60×64 mm, Moboplay este ceva mai mic decat un card de credit si poate trece neobservat in orice buzunar.

Pe langa faptul ca este extrem de usor de transportat, asa cum ne arata si producatorii: „small size, big features”, micutul este extrem de dotat si indeplineste o groaza de functii demne de un media player in toata regula.

Asadar, Moboplay reuseste sa redea continut Full HD 1080p prin HDMI, de pe calculator prin conexiune USB, de pe stick sau card SD de memorie si chiar wireless de pe orice device portabil cu ajutorul adaptorului special.

Printre formatele redate se numara: Blu-ray, M4V, MOV, HDMOV, RM, MKV, MP4, XVID, AVI, WMV, MPEG, M2TS, WMV, FLV si DAT. Cu alte cuvinte, acesta recunoaste majoritatea tipurilor de fisiere multimedia disponibile la ora actuala.

Gadget-ul poate fi achizitionat pentru aproximativ 90 de dolari, pret in care este inclus si adaptorul wireless. Cu asemenea portabilitate, dotari si pret, Moboplay-ul concureaza fara indoiala la titlul de cel mai accesibil mediaplayer. Ramane sa vedem cum se comporta in utilizarea de zi cu zi, asta bineinteles daca vom reusi sa il  gasim si la noi pe piata.

Sursa: Engadget

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI