Mio asigura gratuit GPS-uri

Mio asigura gratuit GPS-uri

Stim cu totii cat de neplacut este sa ne trezim ca am ramas fara gadget-ul preferat exact atunci cand aveam mai mare nevoie de el. Mio Technology vine cu o solutie GPS ce ar putea sa rezolve aceasta problema.

Asigurare GPS Mio

Printr-un parteneriat cu asiguratorul Gras Savoye, Mio ofera o polita de asigurare gratuita pentru orice GPS cu harta integrala a Europei, cumparat pana pe 30 septembrie 2012.

Polita vine in ajutorul clientilor in oricare dintre urmatoarele situatii: furt, talharie, deteriorare produsa de incendiu, inundatii, calamitati naturale sau erori de utilizare neacoperite de garantia produsului. Noii posesori de aparate Mio vor trebui sa le inregistreze aici, urmand sa beneficieze de asigurarea gratuita timp de 12 luni de la aceasta data.

Salutam o astfel de initiativa din partea producatorului si asteptam ca si alte brand-uri sa urmeze acest exemplu, foarte des intalnit in alte tari si din pacate foarte rar in Romania. Ramane sa vedem in ce masura aceasta promotie va ajuta la cresterea vanzarilor si cate dintre polite vor fi folosite pentru daune mai mult sau mai putin fictive…

Etichete: