Microsoft te asorteaza cu seria de periferice Artist

Microsoft te asorteaza cu seria de periferice Artist

Intr-o perioada in care designul a devenit mai important decat functionalitatea unui produs, iar moda a ajuns sa aiba un loc chiar si in mintea celor mai nepriceputi dintre noi, noile mouse-uri Microsoft respecta acelasi trend.

Microsoft Artist Series

Intr-o perioada a anului in care conceptul de back-to-school este omniprezent in pliante si pe site-urile magazinelor online, producatorii lanseaza noi gadgeturi si periferice de sezon. Microsoft, de exemplu, vrea sa-si manifeste latura creativa cand vine vorba de mouse-uri, colaborand cu niste designeri influenti ai momentului de pe intregul mapamond. Produsele vizate fac parte din seria Artist Series si sunt dedicate atat utilizatorilor de notebook cat si utilizatorilor de desktop care vor un mouse mai mic. Pretul in Statele Unite pentru noul mouse este de 30 dolari.

La baza noilor produse sta un mouse de generatie recenta dar cu siguranta nu de anul acesta. Wireless Mobile Mouse 3500 foloseste un design ambidextru pentru a-l face potrivit atat pentru stangaci cat si pentru dreptaci. Pentru a monitoriza bateria este integrat un led bicolor (verde/rosu), tehnologia de comunicatii folosita este radio – 2,4 GHz iar receiverul wireless este ultra compact. Acesta din urma este atat de mic incat se poate ascunde cu usurinta in suprafata interioara a mouse-ului pentru transport. Pentru ca tehnologia Microsoft  laser de urmarire a miscarii s-a invechit, noul mouse are un senzor BlueTrack, iar daca nu va straduiti prea tare nu veti gasi nici o suprafata pe care sa nu functioneze.

In tara noastra, preturile pentru noul mouse incep de la 82 lei si ajung pana la aproximativ 100 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: