Microsoft reinventeaza Marketplace-ul

, 13 Sep, 11:50

Dupa o serie de zvonuri, ca aproape orice altceva din IT in ultima perioada, Microsoft s-a decis in sfarsit sa faca oficiala schimbarea vechiului Marketplace, magazinul de aplicatii pentru mobile.

Windows Phone Store

De azi inainte Windows Phone Store este numele magazinul virtual de aplicatii din care utilizatorii de terminale cu Windows Phone isi pot descarca orice aplicatii. Pe langa un nume nou exista si schimbari mai substantiale ascunse in spatele noului magazin. Partea de cautare de aplicatii din Windows Phone Store foloseste acum Bing. Aceasta caracteristica se reflecta in rezultate mai rapide si mai apropiate de ceea ce cautati. In plus, va genereaza sugestii bazate pe ceea ce crede ca doriti sa gasiti si va afiseaza raspunsuri chiar daca faceti greseli de ortografie.

Listele de aplicatii vor fi de asemenea imbunatatite. Top Free si Top Paid de exemplu, categorii pe care le gasim in orice alt App Store, vor fi introduse sub numele de New+Rising. In plus va exista o sectiune intitulata Best Rated a carei continut va fi populat in conformitate cu note primite de la utilizatori.

Cu toate detaliile, Microsoft insista asupra faptului ca noul branding implica mult mai multe schimbari si ca acesta este doar inceputul tranzitiei. Daca pe al vostru terminal nu sesizati inca nici o schimbare, acest aspect este datorat faptului ca desi s-a lansat deja noua versiune a magazinului in Australia si Noua Zeelanda, pentru restul lumii va mai dura cateva saptamani.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail