Microsoft pune upgrade-ul Windows 8 pe bani – Pentru ca poate?

Microsoft pune upgrade-ul Windows 8 pe bani – Pentru ca poate?

win8upgradeoffer

Foarte multi au profitat de un sistem de upgrade gratuit de la Windows Vista la Windows 7. Credeti ca la fel se va intampla si in cazul noii iteratii a sistemului de operare Windows 8? Microsoft ne pune pofta-n cui.

In aceste zile au inceput sa apara pe internet informatii mai mult sau mai putin oficiale referitoare la programul pe care il va adopta Microsoft pentru a incuraja utilizatorii la upgrade. Mai precis, pe langa faptul ca se va limita la sistemele achizitionate incepand din luna iunie a acestui, programul de upgrade implica o investitie de 15 dolari.

In cazul in care cautati o parte buna in acest scenariu, ea vine sub forma versiunii de Windows 8 pe care o veti primi ca upgrade. Indiferent ce versiune de Windows 7 ati avut instalata pe sistem, contra sumei de bani mentionata mai sus veti primi Windows 8 Pro. Puteti avea chiar si Windows 7 Home Basic.

Desi mi se pare penibil gestul celor de la Microsoft, mai ales intr-o perioada in care se straduiesc sa castige cat mai multi adepti ai platformelor companiei, trebuie apreciat faptul ca acest pret este substantial mai mic decat cel al versiunilor complete de Windows 7 sau Windows 8. Macar atat, nu?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI