Microsoft pregateste SkyDrive pentru Metro

Microsoft pregateste SkyDrive pentru Metro

Microsoft nu s-a grabit sa anunte noile update-uri intr-un mod oficial, insa ne-a a pregatit cateva surprize. Noul Outlook este deja pe internet, iar versiunea Metro de SkyDrive ar trebui fie online in urmatoarele cateva saptamani.

skydrive2_1020_gallery_post

Intr-un update care ar trebui sa fie publicat pana la sfarsitul verii, interfata web aferenta serviciului SkyDrive ar trebui sa integreze o serie de elemente Metro. Asemanator trendului promovat de Windows 8 si recentele versiuni de Windows Phone, odata cu o interfata modificata SkyDrive ar trebui sa primeasca si cateva functii noi.

Prin intermediul noii interfete veti putea sa vedeti o parte din continutul unui document Office direct in preview-ul fisierelor de pe site si din aceeasi fereastra veti putea selecta mai multe foldere si fisiere pentru un management prietenos. Windows Live Groups vor fi integrate direct intr-o bara laterala din aceeasi interfata SkyDrive. Prin intermediul acesteia veti putea partaja diverse fisiere Office cu anumite contacte si veti putea defini drepturi de acces pentru fiecare dintre acestea. In plus, veti putea intretine conversatii cu prietenii in regim de mesagerie instant din respectiva fereastra.

Ramane acum sa asteptam implementarea noii versiuni de SkyDrive si sa experimentam cu mainile noastre functiile noi.

skydrive12_1020_gallery_post

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: