Microsoft planuieste noi magazine retail, la Londra si New York

Microsoft planuieste noi magazine retail, la Londra si New York

Microsoft Store

Intr-o initiativa similara cu cea pe care Apple a inceput-o in urma cu mai bine de 10 ani, Microsoft se pare ca vrea sa-si extinda lantul de magazine retail omonime. Anuntat oficial de catre Kevin Turner – COO la WPC anul trecut, planul era ca in urmatorii doi ani Microsoft sa deschida la nivel global 75 de magazine retail. Din respectivul proiect s-au realizat deja 19 magazine, cu alte cateva anuntate pentru viitorul apropiat.

Surse apropiate de subiect au confirmat deschiderea unui nou magazin retail in Londra, programata pentru martie 2013. Respectiva lansare va veni dupa ce la sfarsitul acestei veri gigantul din Redmond isi va inaugura in Anglia un magazin online cu produse asemanatoare.

Ca o etapa premergatoare respectivelor evenimente, in acest moment Microsoft si-a inregistrat deja la Registrul Comertului din Anglija o companie prin intermediul careia va functiona in Regatul Unit – Microsoft Limited. Tot ca o etapa intermediara, aparent, designul magazinului retail va fi finalizat cu putin timp inainte de lansarea magazinului online. Desi nu s-a ales inca o un sediu final pentru magazin, aceasta lucru nu afecteaza planificarea ca acesta sa-si deschida usile in luna martie a anului viitor.  Daca toate planurile se desfasoara in conditii optime, nu sunt excluse nici lansari simultane, sau apropiate ca data, a mai multor magazine retail pe teritoriul Angliei.

Nici Statele Unite sau Canada nu sunt neglijate ca gazde pentru noi magazine. New York este urmatorul pe lista, iar Canada figureaza si ea cu cateva magazine programate pentru lansare pana la sfarsitul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: