Microsoft mai primeste o serie de utilizatori in beta-ul de Xbox Live

, 22 Aug, 10:08

Anuntat in urma cu cateva luni, noul dashboard de Xbox Live vine cu niste schimbari atat de importante fata de ce stiam pana acum incat utilizatorii se inghesuiesc sa se inscrie pentru a experimenta o versiune beta. Din fericire, Microsoft tocmai a deschis inca o sesiune de inscrieri.

Xbox-Dashboard1

Gigantul din Redmond tocmai a dat drumul celei de a doua sesiuni de inscrieri in programul Xbox Live beta. Dupa ce s-au ocupat in cateva ore locurile din prima sesiune de inscrieri, Microsoft tocmai a eliberat alte 500.000 de locuri. Pentru inscriere este suficient sa accesati  site-ul Microsoft, sa completati un formular si sa acceptati un NDA. Non Disclosure Agremenent sau NDA este o promisiune cu greutate juridica pe care daca o semnati sau o aprobati sunteti obligat sa nu dezvaluiti nimanui nici un fel de informatii legate de obiectul NDA-ului.

Noul update la Xbox Live Dashboard include accesul la aplicatia Internet Explorer pentru Xbox plus accesul la mai multe limbi pentru cautarea vocala pe Bing Search. Tot acum ajung pe XBOX cateva detalii noi legate de interfata, noua aplicatie Xbox Music si o noua functie intitulata Play To. Aceasta din urma este o functie ce permite sistemelor cu Windows 7 si Windows 8 sa redea continut pe TV-ul conectat la un Xbox 360.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail