Microsoft lanseaza SkyDrive pentru Android

Microsoft lanseaza SkyDrive pentru Android

Dupa ce au trecut mai multe luni de la lansarea aplicatiei omonime pentru Windows Phone si iOS, Microsoft s-a decis sa pubkice si pe Android o varianta de SkyDrive nativa.

Android Skydrive

Disponibila pe Google Play, aplicatia face un lucru simplu si bun. Aceasta te ajuta sa-ti accesezi toate fisiere urcate vreodata pe SkyDrive, indiferent de platforma prin care s-a facut respectiva operatiune. Puteti vedea fisiere, puteti urca fisiere direct pe SkyDrive, sau puteti accesa fisiere din SkyDrive prin intermediul altor aplicatii instalate pe terminalul cu Android. Merita atrasa atentia asupra faptului ca puteti urca mai multe fisiere simultan.

Avand in vedere ca exista de ceva timp un API pe care sa-l foloseasca dezvoltatorii cand vine vorba de suport SkyDrive, alte aplicatii cu o functionalitate asemanatoare existau de mult. Marea diferenta este ca aceasta este semnata Microsoft si ca ne putem astepta la actualizari semnificative in perioada imediat urmatoare. Microsoft pregateste un update semnificativ la aplicatia SkyDrive cross-platform, ocazie prin care pentru prima oara vom avea acces la un folder Recycle Bin a carui functionalitatea este asemanatoare cu cea de pe PC.

Cu speranta ca va reusi vreodata sa fie un concurent serios pentru Dropbox, SkyDrive se misca cu siguranta in directia cea buna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: