Microsoft isi promoveaza HTML5 si IE prin Prometheus – Rezistati?

Microsoft isi promoveaza HTML5 si IE prin Prometheus – Rezistati?

prometheus

Intr-o turnura destul de ciudata de evenimente, Microsoft a incheiat un parteneriat cu creatorii filmului Prometheus pentru promovarea performantei standardului HTML5 impreuna cu Internet Explorer.

Printr-o serie de jocuri in format HTML5, accesibile la www.projectprometheus.com/trainingcenter, Microsoft  face o treaba foarte buna in a va arata de ce este capabil principalul concurent pentru Flash. Din pacate, parteneriatul cu Prometheus, desi nu va obliga sa folositi Internet Explorer pentru a va bucura de experienta navigarii pe respectivul site, va sugereaza din 2 in 2 minute sa folositi browser-ul Microsoft.

Noul portal este accesibil din pagina principala a noului film regizat de Ridley Scott. Scopul virtual al setului de aplicatii este sa treceti niste teste pentru a va „angaja” la Weyland Industries, o societate fictiva care se ocupa cu studiul vietii extraterestre.

Daca sunteti bun la respectivele jocuri, veti figura pe site ca Ellite Applicant, iar daca nu sunteti bun aveti tot timpul din lume sa mai incercati. Eu l-am experimentat pe Chrome si 10 – 15 minute s-ar putea sa fiti suficient de atras de informatie incat sa tolerati si clipurile video si secventele animate si poate si elemente de gaming.

Citește și: