Microsoft incepe sa testeze Office 15

Microsoft incepe sa testeze Office 15

P.J. Hough, CVP of Development la Microsoft, a anuntat pe blogul oficial dedicat suitei pentru birou ca a inceput procesul de testare pentru o versiune viitoare de Microsoft Office. Aceasta poarta numele de cod „Office 15” si este disponibila momentan pentru un grup restrans de clienti.

Din pacate, nu vom afla foarte multe despre aceasta noua versiune a celebrei suite, intrucat cei care testeaza acum aplicatiile incluse sunt obligati sa respecte clauzele unei intelegeri de tipul NDA (non-disclosure agreement). Cei de la Microsoft par optimisti in legatura cu modificarile si imbunatatirile aduse, chiar daca nu vorbesc despre nimic specific. Stim insa ca odata cu noua editie de Office, intregul ecosistem va fi modificat. Aici intra serviciile cloud, serverele, clientii de mobile si PC pentru Office, Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Project, si Visio.

Pentru cei care vor sa vada cat mai repede ce pregateste Microsoft pentru software-ul care este standard in lume pentru prelucrare de documente, avem o veste imbucuratoare. In cursul acestei veri va exista o sesiune de beta public, care va include feedback-ul pe care cei care testeaza software-ul acum il ofera.