15 iun. 2012 | 15:10

Max Payne ajunge si pe Android – a durat mult

ACTUALITATE
Max Payne ajunge si pe Android - a durat mult

Max Payne Mobile

Dupa ce in luna aprilie o versiune de Max Payne identica cu cea originala a ajuns in mainile utilizatorilor de iPhone si iPad, abia acum aceeasi iteratie a jocului a ajuns si pe terminalele cu Android.

Max Payne Mobile pentru Android, pe langa faptul ca are acelasi pret de 3 dolari ca acum cateva luni, suporta o experienta de gaming imbunatatita datorita faptului ca puteti folosi un controller wireless pentru a interactiona cu jocul.

Chiar si daca va numarati printre cei care au asteptat cu sufletul la gura cateva luni pentru aceasta versiune a jocului, din pacate cei de la Rockstar Games nu au facut aceasta portare una dintre cele mai compatibile aplicatii de pe platforma. Mai precis, pentru a juca acest titlu, aveti nevoie de un smartphone sau PMP dintre Motorola Razr, Razr Maxx, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, Sony Walkman Z Series Media Player.

Daca sunteti utilizatori de tableta, noul Max Payne va fi compatibil doar cu Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, HTC Jetstream. In cazul in care aveti alt aparat jocul nu se va instala.

Raspunsul la intrebarea pe care ne-am pus-o si noi cand am vazut lista de mai sus este NU – Samsung Galaxy S III nu se afla printre dispozitivele suportate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele