Mass Effect 3 va primi DLC nou

Mass Effect 3 va primi DLC nou

Dupa lansarea de marti a DLC-ului „Extended Cut”, care ofera mai multe detalii despre finalul lui Mass Effect 3, mai multi curiosi s-au uitat prin fisierele noi care cantaresc aproape 2 GB si au gasit ceva foarte interesant. Este vorba despre linii de dialog pentru un nou pachet downlodabil intitulat „Leviathan”.

Conform celor cateva replici incluse in fisierele din Extended Cut in format text, se pare ca povestea va avea loc inainte de finalul jocului, si se va invarti in jurul unui scenariu cel putin interesant. Este vorba despre un Reaper numit Leviathan care s-a razvratit impotriva „fratilor” sai, iar Sheppard va avea de ales daca sa accepte ajutor din partea acestuia in razboi sau sa il distruga.

Studioul BioWare a decis sa nu comenteze asupra acestor informatii, insa un anunt nou in legatura cu DLC pentru Mass Effect 3 va fi facut in curand. Spre diferenta de restul de pachete disponibile pentru acest titlu, acest Leviathan pare sa fie un DLC pentru care jucatorii vor trebui sa scoata bani din buzunar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: