Magazinele virtuale Apple sunt redesenate in iOS 6

Magazinele virtuale Apple sunt redesenate in iOS 6

facebook-in-app-store

Un alt set de detalii care au fost trecute cu vederea in cadrul prezentarii de la WWDC sunt legate de schimbarea unor elemente de design si functionalitate din AppStore, iBookstore si iTunes Store din viitorul iOS 6. Incepand cu aceasta toamna, toti cei care au asteptat cu nerabdare o integrare bine pusa la punct a serviciilor Facebook in iOS nu vor fi dezamagiti.

Revenind insa la magazinele virtuale, de acum veti putea sa dati like la anumite aplicatii, indiferent daca le-ati cumparat sau nu, si veti putea sa vedeti daca unul sau unii din prietenii vostri sunt interesati de aceleasi aplicatii.

In cazul in care v-a incantat functia Preview din magazinele virtuale Apple, acum tot continutul din care ati dorit o mostra este pus intr-o lista  intitulata preview pentru a fi gasit cu usurinta mai tarziu, in cazul in care vreti sa-l cumparati. Si acest tip de informatii sunt sincronizate intre dispozitive folosind iCloud.

Printre noutatile la capitolul design din AppStore, iTunes si iBooks, se numara si redesenarea catorva butoane, plus integrarea unui sistem de tip CoverFlow pe iPad. Acesta din urma a fost gandit pentru a integra cat mai multe informatii, cat mai usor navigabila, intr-un spatiu cat mai mic. Nici reteaua sociala Ping a celor de la Apple nu va disparea din ,,magazine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: