MacBook Pro-ul de 17 inci a iesit din productie

MacBook Pro-ul de 17 inci a iesit din productie

MacBook Pro 17 inci

Cu toate ca Apple a reusit sa-si impresioneze audienta la WWDC cu noile MacBook-uri, au exista unii utilizatorii care au plecat dezamagiti de la eveniment. Printre acestia din urma se numara fanii MacBook Pro-ului de 17 inci.

In urma reimprospatarii gamei de sisteme portabile de la Apple, compania a stins becul liniei de productie la MacBook Pro-urile cu ecran de 17 inci. Desi cu siguranta veti mai gasi astfel de notebook-uri pentru o lunga perioada de timp, pe canale mai mult sau mai putin oficiale, din pacate nu veti mai putea cumpara un astfel de sistem nou din magazinul oficial al gigantului.

Sistemul a disparut deja de pe pagina oficiala referitoare la MacBook-uri si nu mai este disponibil nici in magazinul virtual al companiei. Momentan exista cateva configuratii refurbished insa cu siguranta nu vor mai fi disponibile pentru mult timp.

Ca un element notabil, MacBook Pro-ul de 17 inci era singurul sistem din portofoliul Apple achizitionabil cu un panou Full HD de 1920 x 1200. Nici un alt sistem din portofoliul Apple nu este disponibil cu un ecran Full HD la ora actuala.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: