LL Cool J, prezent si el la CES cu un soft de muzica de toata frumusetea

LL Cool J, prezent si el la CES cu un soft de muzica de toata frumusetea

Daca Bieber are treaba la CES 2012 atunci putem sa ne asteptam si de la alte celebritati sa isi lanseze produse la acest eveniment.

LL Cool J isi pune si el amprenta pe un produs, mai ieftin si mai interesant decat Bieber Bot – se numeste Boomdizzle. Discutam aici de un software care permite colaborarea intre doi sau mai multi participanti pe viitor, in scopul crearii de muzica. Boomdizzle este un fel de program de muzica, dar are o multime de elemente de sunet ce pot fi asezate sau inregistrate si apoi redate.

Este inovator tocmai prin faptul ca face legatura intre muzicieni in mod direct. Acestia pot lucra la o piese simultan, se pot vedea pe video chat sau comunica in scris direct din intermediul programului. Este practic varianta muzicala a Google Docs Sau Microsoft Office 365.

Programul are o latenta foarte redusa si permite playback-ul live al tuturor melodiilor. Platforma a inceput ca o idee pe un mediu social pentru muzicieni, insa a evoluat foarte frumos in acest program stocat in exclusivitate online. Clipul de mai jos poate exemplifica cel mai bine cum functioneaza (LL Cool J in studioul Cnet, live de la CES 2012):

Citește și: