16 iul. 2012 | 05:48

LinkedIn imprumuta elemente de la Facebook

ACTUALITATE
LinkedIn imprumuta elemente de la Facebook

Cu toate ca nu foarte multi dintre noi ne luam stirile de pe LinkedIn, site-ul de socializare isi actualizeaza portalul de informare Today cu cateva elemente care il fac mai interactiv.

LinkedIn Today

Pentru simplul fapt ca oamenii simt nevoia sa-si manifeste entuziasmul sau parerea in legatura cu orice informatie postata online, LinkedIn Today a ajuns sa integreze butoane de Like, o zona de comentarii si o zona de trenduri. Aceasta din urma este bazata pe click-urile persoanelor din reteaua voastra profesionala si promite sa va ajute sa descoperiti stiri de interes mult mai usor.

La doua saptamani dupa ce Twitter a renuntat la integrarea cu LinkedIn, aceste functii noi fac o treaba foarte buna prin a compensa nevoia oamenilor de interactivitate. Daca luam in calcul si schimbarile de interfata incluse de LinkedIn la mijlocul lunii mai, devine evident ca unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul socializarii online nu vrea sub nici o forma sa-si piarda pozitia.

In noul layout gen revista, butoanele noi pentru like si comentariu au forma consacrata sub fiecare articol, in tim ce butonul Trending In Your Network este amplasat accesibil in partea dreapta a paginii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele