LG va dezvolta TV-uri OLED flexibile de 60″ pana in 2017

LG va dezvolta TV-uri OLED flexibile de 60

Cu toate ca promisiunile nu au incetat sa apara in ceea ce priveste primele televizoare exorbitante cu panouri OLED disponibile in magazine, realitatea este ca momentan nu putem achizitiona o astfel de solutie macar cateva luni.

Pentru ca tehnologia OLED si-a demonstrat in numeroase randuri avantajele in fata LCD-urilor si plasmelor, Ministerul de Stiinte Economie din Coreea le-a dat o sarcina foarte importanta celor de la LG.

lg-oled 2017

Mai precis, pana in 2017, compania a fost numita sa creeze un consortiu care, printre alte, trebuie sa realizeze un panou OLED cu o diagonala de 60 inci flexibil.

Printr-un program intitulat extrem de sugestiv – Future Flagship Program, pe langa motivatia evidenta, acest consortiu ar trebui sa exporte produse, sa faca angajari si sa promoveze tehnologii de ultima generatie. Pentru primele scenarii de utilizare, astfel de panouri ar fi perfecte pentru reclame si pentru afisat informatii pretioase in diverse locatii publice.

Daca la prima vedere anul 2017 pare extrem de de departe, trebuie sa aveti in vedere un lucru: desi lenta, evolutia in acest domeniu al panourilor s-ar reflecta in produse mai accesibile pentru noi, utilizatorii.

Etichete: