LG creaza monitoare super wide

LG creaza monitoare super wide

Daca tot au trecut cativa ani de cand Philips facea valuri cu ale sale TV-uri cu aspect 21:9, unice in lume la momentul respectiv, a sosit momentul ca LG sa aduca acelasi raport de aspect in monitoare pentru PC-uri.

LG EA93 21.9

EA93 este numele celui mai nou monitor creat de LG care, cu o diagonala de 29 inci este primul display al companiei cu raport de aspect 21:9. Perfect pentru mai multe pagini de excel sau tab-uri de browser, un avantaj al noii jucarii este rezultatul si a unor componente software implementate inteligent. Printr-un mod de split screen de exemplu puteti redimensiona automat pana la 4 ferestre de pe ecran pentru a le vedea una langa alta. Perfect pentru a inlocui cateva configuratii multi-monitor, noul EA93 este senzational cand vine vorba de redarea de continut video. Rezolutia nativa fiind de 2560 x 1080.

Vor exista doua astfel de panouri ultrawide, cel de-al doilea fiind putin mai mic, cu diagonala de 27 de inci. Ca data de lansare, ne putem astepta sa vedem noile panouri undeva in luna ianuarie, iar in ceea ce priveste pretul EA83, versiunea de 27, are mari sanse sa se comercializeze cu aproximativ 800 euro. Din pacate pentru monitorul mai mare nu avem un pret aproximativ.

Citește și: