Lenovo IdeaCentre A720 – Cel mai subtire PC All-in-One din lume

Lenovo IdeaCentre A720 – Cel mai subtire PC All-in-One din lume

Lenovo IdeaCentre A720 All In One (1)

Nu inteleg in practica cum se poate cuantifica grosimea unui computer, mai ales in perspectiva cand acesta detine un picior destul de solid care contine toata partea electronica. Inteleg in schimb aceasta procedura de marketing pentru un smartphone, acolo chiar cnteaza grosimea acestuia. Daca Lenovo A720 mergea montat pe un perete atunci nu mai aveam nimic de mentionat in acest sens. Cu toate acestea pot sa spun ca noul All-in-One al producatorului arata foarte bine, poate chiar mai bine decat produsele Apple care au servit drept inspiratie.

All-in-One-ul detine o configuratie flexibila ce pleaca de la procesoare Intel Core i3 de ultima generatie si poate detine pana la 1 TB spatiu de stocare sau un SSD, 8 GB memorie RAm si o placa grafica din seria GeForce GT630 cu 2 GB memorie de lucru. In alta ordine de idei astazi a avut loc lansarea produsului mai sus mentionat, care poate fi regasit in showroomul Lenovo Exclusive store de pe bulevardul Unirii. Pretul, pentru cei interesati de acest aspect poate ajunge la 8000 Lei pentru configuratia maxima.

Interesant este aspectul intrarii HDMI pe langa iesirea sistemului, All-in-One-ul putand fi folosit si ca monitor pentru un alt dispozitiv. Display-ul este de 27 inchi si suporta multitouch in 10 puncte, si este de o calitate ridicata, pare a fi un panou IPS. Tastatura si mouse-ul sunt wireless, primul periferic fiin foarte asemanator cu cel de la Apple, mai ales prin constructia din aluminiu. Mai jos, pentru deliciul vostru, o galerie completa de imagini a produsului.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lenovo IdeaCentre A720/”/]

Citește și: