Leica M9-P Hermes Edition primeste un making-of oficial – merita vazut

, 15 Mai, 00:17

Leica_M9_P_making1

Lansat saptamana trecuta in cadrul unui eveniment oficial, noul Leica M9-P este disponibil si intr-o editie limitata Hermes – Jean Louis Dumas.

Aparatul, care celebreaza colaborarea dintre Leica si Jean Louis Dumas – fostul presedinte al Hermes decedat in luna mai 2010, a fost lansat pe 10 mai la Berlin in cadrul „LEICA – DAS WESENTLICHE”. Trecand peste clipul de prezentare de mai jos, pe care va recomand sa-l vedeti cu sunet deoarece recreeaza o atmosfera deosebita si celebreaza efortul manual implicat in productia noii camere, trebuie retinut ca noul model vine cu un pret pe masura.

Leica M9-P Edition Hermes – Jean Louis Dumas, dupa numele ei complet, este o camera disponibila in doua variante, una cu 25.000$ si una cu 50.000$. In total, vor fi construite 400 de bucati, vor fi acoperite cu piele de vitel si vor fi livrate impreuna cu o geanta de transport personalizata de la Hermes.

Chiar daca pretul este echivalentul unei masini moderne, noua camera s-ar putea sa fie o bijuterie pentru colectionari. Ce ziceti?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail