LEGO lanseaza primul set Minecraft

, 20 Feb, 19:30

LEGO lanseaza in mod oficial un set de cuburi Minecraft in aceasta vara.

Era doar o chestiune de timp pana cand LEGO va participa si el la aceasta nebunie numita Minecraft. Este vorba de lansarea unui set de cuburi tematice numite Micro World. Lansarea va avea loc in aceasta vara, deci mai avem putin de asteptat. Universul Minecraft a avut o crestere fantastica pe aproape toate platformele si mai nou este foarte bine primit si de cei care doresc sa il experimenteze in browser.

Setul de cuburi LEGO va fi format in totalitate de cuburi 1×1 precum si un numar destul de mare de „capace” pentru a oferi o asemanare cat mai mare cu universul mai sus mentionat. Proiectul a fost primul care a primit 10.000 de voturi din partea comunitatii de entuziasti pe platforma globala CUUSOO Ideea Collection. Aceasta a fost dezvoltata in colaborare cu fani LEGO precum Chris Malloy, Michael Thomas, Kyle Tingey.

Setul va contine si setul de personaje deja celebre Steve si Creeper. Produsul este deja la pre-comanda la pretul de 34.99 dolari sau 34.99 euro, in functie de regiune.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail