Lady Gaga si-a facut retea sociala pe baza de invitatie: LittleMonsters.com

Lady Gaga si-a facut retea sociala pe baza de invitatie: LittleMonsters.com

Gaga Monsters

E incredibila lumea in care traim daca un artist in timpul sau liber isi creeaza propria retea sociala, chiar pe baza de invitatie, cu ajutorul companiei la care este manager. Exact asta a facut Lady Gaga cu LittleMonsters.com

Momentan in beta, noul serviciu de socializare poarta  numele de Little Monsters si se adreseaza in principiu fanilor genului de muzica al lui Gaga. Ca sursa de inspiratie a website-ului o influenta majora pare sa o aiba Pinterest.com.

Ca activitati preferate pe noul website, Gaga recomanda postari de film si imagini foto. Nu va lipsi nici functia de promovare a anumitor tipuri de continut cu ajutorul unui sistem de voturi. Website-ul va fi realizat si intretinut de Backplane, o companie in care Lady Gaga este manager, iar Troy Carter, acel „guru” din spatele doamnei Gaga, este cofondator.

Zilele trecute, cantareata a atins nu mai putin de 19 milioane de followers pe Twitter, mai mult decat orice alt utilizator al serviciului de mesaje scurte.

Desi Lady Gaga este artistul al carui videoclip a ajuns primul la un miliard de vizualizari, momentan e greu de aprieciat daca Litte Monster va atinge succesul scontat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: