Kingston lanseaza seria de SSD-uri HyperX 3K pentru entuziastii cu un buget redus

Kingston lanseaza seria de SSD-uri HyperX 3K pentru entuziastii cu un buget redus

Kingston lanseaza o serie nou de SSD-uri din gama HyperX. Denumirea alternativa este HyperX 3K si sunt destinate entuziastilor cu un buget ceva mai redus pentru achizitii.

Seria HyperX 3K este foarte asemanatoare cu modelele actuale, atat din punct de vedere al capacitatii cat si a vitezei de scriere/citire. Acestea sunt bazate tot pe controllerul SandForce SF-2281 din generatia a 2-a, si ating viteze secventiale de scriere/citire de 510 si respectiv 555 MB/s, bineinteles pe interfata SATA 3.0.

Singura diferenta notabila este ca HyperX 3K este garantat pentru 3000 de cicluri MLC NAND P/E (Program/Erase) pe cand modelul deja existent pe piata este garantat pentru 5000 cicluri MLC NAND P/E. Astfel pretul este si el mai redus pentru noul model, care are o durata de viata mai redusa. Diferenta este aproape insesizabila pentru un utilizator obisnuit, care va efectua oricum nu numar mai reduse de operatii P/E.

„Dedicatia Kingston este aceea de a oferi cea mai buna solutie de upgrade pentru fiecare segment in parte. Noul SSD Kingston 3K este construit pentru nevoile gamerilor cu un buget mai limitat, entuziasti si profesionistii A/V care au nevoie de upgrade-uri performante.” „Suntem incantati sa oferim un SSD ce combina performanta HyperX si calitatea Kingston la un pret mai redus.” a declarat Ariel Perez – SSD Business Manager, Kingston.

SSD-urile HyperX 3K sunt acoperite de o garantie de 3 ani de la producator si suport tehnic gratuit. Acestea vin in capacitati incepand cu 90 GB si ajungand la 480 GB. Pretul incepe si el de la 139 Dolari si ajunge 699 Dolari pentru cel mai mare model.

Citește și: