Kindle Fire primeste un nou update

, 19 Ian, 14:00

Tableta minune de la Amazon, Kindle Fire, a primit un nou update de firmware. Acesta aduce software-ul la versiunea 6.2.2 si pe langa diverse bugfix-uri si imbunatatiri pe partea de performanta, aduce si o functie pe care toti utilizatorii au cerut-o inca din prima zi.

Browser-ul Silk inclus este acum capabil sa afiseze site-urile pe tot ecranul. Desi nu pare o imbunatatire atat de mare, este greu sa ne imaginam in ziua de azi rularea unui browser intr-o fereastra care nu acopera intreaga suprafata a display-ului utilizat. Evident, noul update va strica „jailbreak”-ul oferit de BurritoRoot 2, insa o noua versiune, adaptata la noile masuri de securitate nu poate sa fie prea departe.

Update-ul este disponibil acum prin intermediul conexiunii la internet a tabletei, insa cei care vor sa faca toata munca manual pot sa descarce intreg pachetul software accesand acest link, care duce pe serverele oficiale Amazon.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail