Kickstarter nu va mai include doar proiecte din SUA

Kickstarter nu va mai include doar proiecte din SUA

KickStarter

De multe ori am atras atentia in sectiunea de stiri a site-ului nostru asupra unor proiecte prezentate pentru prima data pe Kickstarter. In cazul tuturor proiectelor ati fi putut, daca nu ati facut-o deja, sa investiti bani pentru a ajuta la reflectarea respectivului proiect in realitate. Daca atunci cand vorbim de sustinerea unui proiect nu conteaza in ce tara ne aflam, din pacate, pe partea de postare de proiecte, restrictiile sunt mai aspre.

O noua decizie a celor de la Kickstarter aduce, incepand cu aceasta toamna, posibilitatea postarii de proiecte pe site si din afara SUA, cu scopul de castiga sustinere financiara. Desi momentan aceasta relaxare de restrictie ii avantajeaza doar pe cei domiciliati in Anglia, o astfel de miscare demonstreaza ca exista interes pentru acceptarea de proiecte din afara Americii.

Oricum, aceasta atitudine nu are niste fundamente absurde. Datorita faptului ca intregul sistem folosit de Kickstarter implica serviciul Amazon Payments pentru plata, pana ce acesta nu exista si intr-o alta tara decat SUA transformarea era imposibila. Cum Amazon Payments a ajuns in Anglia, situatia s-a clarificat. Motivul utilizarii exclusive a acestui sistem de plati se datoreaza faptului ca doar acest serviciu permite adunarea unei sume de bani de la foarte multi utilizatori, ca in secunda urmatoare sa-i trimita catre initiatorul proiectului, daca si-a atins targetul, sau inapoi in conturile oamenilor, daca proiectul nu a avut parte de suficient de multa sustinere.

Citește și:
Etichete: