Jocurile de Wii U primesc coperti, mai trebuie consola

Jocurile de Wii U primesc coperti, mai trebuie consola

Ca de fiecare data, atunci cand se lanseaza o noua consola, copertile jocurilor compatibile adopta un design  sau cateva elemente de design specifice. Pe acest principiu se face diferenta intre jocurile de Xbox 360 si PlayStion 3, iar viitorul Wii U nu poate fi o exceptie de la regula.

Jocurile de Wii U vor fi semnificativ diferite la capitolul ambalaj, fata de jocurile de Wii. Acest aspect a devenit evident in momentul in care mai multe jocuri compatibile, precum The Avengers Battle for Earth, Assassin’s Creed III si Just Dance 4 au ajuns pe Amazon, disponibile pentru precomanda.

Desi carcasele vor fi dominate de imaginea jocului ce se va regasi si in iteratiile pentru alte console, logo-ul Wii urmat de litera U pe un fond albastru cu siguranta nu va permite prea multa confuzie. O schimbare bine venita zic eu, in contextul in care combinatia de gri si alb de la Wii nu emana veselie.

Jocurile impreuna cu consola Wii U vor fi disponibile in perioada sarbatorilor de Craciun. Ca urmare, mai dureaza un pic pana veti putea spune ca ati pus mana pe o noua consola de ultima generatie.

Citește și: