iPhone 5 pare sa vina in iunie

iPhone 5 pare sa vina in iunie

In afara de iPhone 4S, toate telefoanele de la Apple au fost lansate in luna iunie, iar majoritatea zvonurilor spun ca urmatoarea editie va urma aceasta traditie. Cele mai noi vesti vin din Japonia, unde Tokyo TV a reusit sa scoata niste declaratii foarte interesante de la un angajat Foxconn.

Se pare ca Apple planuieste sa mai angajeze in fabrica din China aproximativ 18.000 de persoane pentru a putea sa livreze urmatoarea generatie de iPhone la timp, in luna iunie. Se zvoneste ca anuntul oficial va fi facut in cadrul conferintei WWDC (World Wide Developers Conference), care tine de pe 11 iunie pana pe data de 15.

Alte zvonuri, de data aceasta din Coreea de Sud, spun ca noul iPhone va include un display de 4,6 inci, insa nu se va renunta la denumirea „Retina”, in pofida noii marimi.

Daca se adevereste sau nu acest zvon, va trebui sa mai asteptam inca vreo doua luni. In timp ce lansarea din iunie nu pare a fi atat de greu de crezut, faptul ca Apple ar putea include un display mai mare pe urmatorul iPhone pare destul de exagerat, avand in vedere istoria lansarilor companiei.