Internet Explorer 10 beta se apropie de Windows 7

, 18 Oct, 11:15

Cu toate ca Internet Explorer 10 este departe de a fi cel mai performant browser la ora actuala, insa fanii acestei aplicatii au e suferit de pe urma faptului ca Microsoft a renuntat sa porteze aplicatia si pe Windows 7. Nu de alta, dar cu siguranta este mai performant decat Internet Explorer 9.Internet Explorer 10 windows 7

Microsoft a decis in sfarsit sa calmeze spiritele pasionatilor de Internet Explorer, confirmand astazi ca va lansa la mijlocul lunii noiembrie o versiune preview de IE 10. Aceasta veste vine dupa lungi speculatii legate de acest subiect si perioade in care reprezentantii Microsoft au refuzat sa detalieze ce-i asteapta pe utilizatorii de Windows 7.

Preinstalata in Windows 8, cea de-a 10 versiune de Internet Explorer, din cuvintele lui Rob Mauceri de la Microsoft, va ramane in beta pana se vor aduna suficiente informatii de la dezvoltatori si clienti care vor folosi versiunea preview mai sus mentionata. Tot Mauceri confirma un lucru pe care cei mai multi dintre noi il stiam vis-a-vis de noul browser: ,,IE 10 vine cu o performanta imbunatatita in scenariile de utilizare de zi cu zi si cu suport pentru standarde suplimentare in Windows 7 pe care dezvoltatorii le-au cerut.”

Cum era de asteptat, din moment ce o versiune finala de Internet Explorer 10 va fi livrata utilizatorilor de Windows 8 pe 26 octombrie, utilizatorii de Windows 7 nu au fost fericiti la auzul acestei vesti. Printre comentariile la postul de pe blogul oficial Microsoft foarte multi si-au exprimat frustrarea printr-un limbaj mai mult sau mai putin decent. ,,De ce preview?”, ,,Am crezut ca IE10 RTM va fi disponibil pe 26 octombrie in acelasi timp cu Windows 8. Nu sunt fericit, Microsoft!” Acestea sunt insa doar doua exemple.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail