Intel scoate la vanzare Medfield prin Orange

Intel scoate la vanzare Medfield prin Orange

Intel va lansa pe piata si va comercializa smartphone-ul sau de referinta ce poarte numele de Medfield , prin intermediul operatorului de telefonie Orange.

Dupa ce am vazut o colaborare cu Lenovo si Motorola, Intel colaboreaza acum cu Orange pentru a aduce smartphone-urile bazate pe platforma Medfield  pe piata terminalelor mobile.

Telefonul in cauza are numele de cod Santa Clara si a fost dezvoltat de Intel pentru a face fata smartphone-urilor la momentul actual. Acesta are specificatii destul de interesante si promite destul de mult avand in vedere ca va fi lansat cu Android 2.3 si va putea primi upgrade la Ice Cream Sandwich.

– Dimensiuni 123x63x9.99 mm

– Greutate – 117 grame

– Procesor – Atom Z2460 SoC

– Memorie RAM – 1 GB

– Stocare – 16 GB Flash

Parteneriatul cu Orange este unic in acest moment pentru ca este prima data cand un producator de chipset-uri isi vinde produsul direct printr-un operator in loc sa o faca printr-un producator OEM. Chiar daca Intel mentine parteneriatele cu Lenovo si Motorola, acesta incearca sa grabeasca procesul de lansare cat mai mult folosind serviciile lui Orange. Alte detalii despre viitorul Smartphone Santa Clara sunt neclare la momentul actual insa vom auzi mai multe cat de curand.