Intel incearca un nou tip de hibrid – ultrabook/tableta

Intel incearca un nou tip de hibrid – ultrabook/tableta

ultrabook hibrid

Intel a cateva concepte de produse noi, saptamana trecuta la Beijing, in cadrul Intel Developer’s Forum 2012. Vom vorbi despre unul dintre ele, insa la final aveti un video mai cuprinzator.

Letexo este un produs pe cat de original, pe atat de… incipient. Desi conceptul nu este nou, in respectivul cadru prototipul de pe scena era perfect functional, rula Windows 8 si, cel mai probabil, desi nu se cunosc specificatiile hardware, in interior avea un procesor Ivy Bridge.

Formatul produsului, care se apropie extrem de mult de conceptul de ASUS EEE Pad Slider, pare sa reprezinte o solutie foarte fiabila pe termen lung. Functioneaza ca o tableta destul de compacta in marea parte a timpului, iar in momentul in care vreti sa va apucati de tehnoredactat o puteti face fara probleme impingand ecranul spre exterior. In acel moment, pe langa faptul ca ati descoperit o tastatura si ati castigat functionalitatea unui notebook, aspectul si liniile compacte tradeaza trasaturile unui ultrabook.

Desi nu se cunosc mai multe detalii in acest moment, la lansarea Windows 8 cu siguranta vom vedea astfel de produse pe piata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: