Inca o pacaleala pe Google Play – Infinity Blade II

Inca o pacaleala pe Google Play -  Infinity Blade II

Indiferent cat timp trece, lipsa unui sistem riguros de verificare al aplicatiilor de Android inainte de a fi postate in pe Google Play va aduce din ce in ce mai multe probleme utilizatorilor. Descarcarea de aplicatii nefunctionale care genereaza frustrare printre utilizatori este cea mai mica problema, avand in vedere  ca puteti descarca virusi sau alte programe de tip malware.

Infinity Blade Android

Infinity Blade II este cea mai recenta dovada a unei aplicatii false care ajunge pe Google Play si care nu face decat sa genereze trafic pe serverele Google. Cu o dimensiune de 2,2 MB de download, in contextul in care versiunea disponibila pe iTunes a aceleeasi aplicatii are 1,03GB, este evident ca nu va puteti astepta la acelasi joc, ci la o mare frauda.

Desi la prima vedere pare o portare veridica a jocului, la o privire mai atenta incep sa apara diferentele: publisherul nu este Chair Entertainment Group, LLC ci este 2011 Chair Entertainment Group LLC, iar pretul de 7 dolari pentru Infinity Blade II pe iOS a devenit in versiunea de Android gratuit.

In sectiunea de comentarii deja au aparut utilizatorii suparati care au descarcat jocul degeaba iar Chair Entertainment a lansat o declaratie oficiala pe acest subiect. ,,Am aflat ca o versiune falsa de Infinity Blade 2 a fost postata pe Google Play. I-am contactat pe cei de la Google pentru a le cere sa stearga jocul. Pentru cele mai noi informatii legate de produsele Infinity Blade, inclusiv platformele suportate de jocurile cele mai recente, jucatorii pot in orice moment sa acceseze http://infinitybladegame.com.”

La momentul redactarii acestui post, jocul inca mai era disponibil pe Play Store…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: