IDrive iti muta Google Docs pe desktop

IDrive iti muta Google Docs pe desktop

idrive

Daca pana de curand v-ati obisnuit sa va accesati documente din Google Docs folosind un browser de internet, e bine de stiut ca de acum aveti o alternativa mult mai fiabila.

Sub numele de IDrive, o echipa de dezvoltatori au creat o aplicatie care va permite sa va accesati si sa va modificati cu usurinta toate documentele din Google Docs. Aplicatia este cross-platform, atat pentru Mac si PC cat si pentru iOS sau Android.

Magia aplicatiei vine din faptul ca nu integreaza o interfata complicata, ci totul functioneaza dintr-un director a carui adresa o puteti alege sau modifica ulterior. Datorita interfetei prietenoase puteti cu usurinta sa accesati documente mai mult sau mai putin recente urcate pe respectivul serviciu in timp ce cu aceeasi usurinta va puteti face copii de siguranta ale documentelor pe care le aveti pe computer.

Pe langa faptul ca aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de pe website-ul producatorului, daca va faceti un cont gratuit mai castigati 5 GB de spatiu si pe serverele iDrive pentru a crea copii de siguranta suplimentare a documentelor voastra importante.

Daca va intrebati unde este profitul pentru cei de la IDrive, raspunsul se regaseste in conturile platite. Astfel, daca pretuiti acest serviciu, contra unor sume de pana la 149,5$ pe an puteti beneficia de 500GB spatiu pe serverele iDrive pentru orice tip de continut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: