iCloud pierde evidenta scrisorilor digitale

iCloud pierde evidenta scrisorilor digitale

Desi au aparut zilele trecute multiple rapoarte legate de emailuri disparute din iCloud, putini le-au crezut pana astazi, cand un oficial Apple a recunoscut problema si a promis ca se va remedia in cel mai scurt timp.

iCloud

Mai multi utilizatori au ramas  fara toate scrisorile in format electronic trimise si primite inainte de inceputul acestei saptamani. Mai precis, mii si zeci de mii de emailuri sincronizate intre iCloud si varii iDevice-uri au disparut in neant, dar Apple a promis ca vor reveni.

,,Un numar mic de utilizatori ar putea sa nu poata accesa e-mail-uri mai vechi. Receptia si trimiterea de mesaje noi nu este afectata. Accesul la mesajele mai vechi afectate de aceasta problema va fi solutionat in cel mai scurt timp cu putinta” , acestea au fost cuvintele publicate pe pagina de suport iCloud.

Pana sa vina Apple cu o solutie, o parte dintre utilizatorii afectati deja au venit cu o solutie care implica restaurarea unui backup din Time Machine realizat anterior. Mai grav este insa ca pentru unii utilizatori nici solutia cu Time Machine nu remedieaza complet problema, mesajele restaurate evaporandu-se intr-un timp extrem de scurt.

Daca la prima vedere vi se pare o problema noua, merita sa retineti ca si utilizatorii de Gmail au intampinat o problema asemanatoare anul trecut, marea solutie fiind din pacate pastrarea unui backup al emailurilor in mod offline chiar si in secolul  cloud computing.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: