Ice Cream Sandwich vine cu intarzaiere pe Galaxy Note

Ice Cream Sandwich vine cu intarzaiere pe Galaxy Note

samsung-galaxy-note

Samsung a declarat ca amana update-ul la Android 4.0 pentru Galaxy Note pana undeva la sfarsitul primaverii. Totusi, producatorul coreean le-a promis fanilor si posesorilor de Note ca asteptarea va fi una binemeritata, pentru ca odata cu Ice Cream Sandwich acestia se vor bucura de o multime de noutati. Sa fie oare suficient?…

Sub denumirea de Premium Suite, Note-ul va primi o serie de noi aplicatii menite sa ii puna in valoare caracteristicile, mai ales S-Pen-ul. Astfel posesorii smartphone-ului vor putea sa transforme desenele geometrice sau formulele matematice in obiecte reale pe display. O alta aplicatie noua va fi „My Story” care va permite utilizarea de fotografii, desene, notite, inregistrari vocale si videoclipuri pentru crearea de felicitari personalizate.

De asemenea, in urma unei colaborari cu cei de la Rovio, toti posesorii de Samsung Galaxy Note vor beneficia de niveluri bonus si acces special la noul joc Angry Birds Space.

Pe langa toate aceste mici „imbunatatiri”, dupa spusele celor de la electronista.com, insasi trecerea la noul sistem de operare va oferi telefonului o cu totul alta fata prin functionalitati precum: Face Unlock, Snapshot, o noua aplicatie de desenat si multe altele.

In cazul in care sunteti nerabdatori sa aflati data exacta la care Android 4.0 va fi disponibil pentru download, cei de la Samsung nu au fost foarte clari, dar banuim ca telefoanele deblocate din Europa vor fi printre primele, urmate de cele din Asia si eventual SUA.