Ice Cream Sandwich pentru Samsung Galaxy Note scapat pe internet

, 04 Apr, 13:45

Chiar daca Samsung inca nu poate oferi o data exacta de lansare pentru update-ul lui Galaxy Note la Ice Cream Sandwich, cei care vor neaparat noua versiune de software pe imensul telefon pot beneficia de noua versiune chiar acum.

Un build timpuriu al versiunii 4.0 de Android pentru Note a ajuns pe forumurile RootzWiki si poate fi instalat de… oricine!

Oricine poate astfel instala Ice Cream Sandwich pe un Note, atat timp cat intelege riscurile folosirii unei versiuni neterminate, desigur. Software-ul vine sub forma unui fisier .exe, ceea ce inseamna ca update-ul este posibil doar de pe un PC cu Windows, si se prezinta ca o instalare dintr-un singur click prin intermediul Odin.

Se pare ca aplicatiile pentru S Pen promise de Samsung in Android 4.0 nu sunt prezente in acest build, iar la prima rulare atat interfata TouchWiz, cat si Google Play Store duc la un crash. Aparent, problema nu persista dupa aceasta prima rulare.

Pentru mai multe detalii si link-uri de download, vizitati RootzWiki.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Eu cred ca nu merita riscat, am un prieten care a procedat asa pentru SII si pana la urma s-a intors la Gingerbread si asteapta varianta oficiala.

Eu am facut update la ICS pe Galaxy SII, schimbarile nu sunt majore dar s-au rezolvat mai multe probleme. Impresia generala este ca s-a schimbat aroma… acum e ice cream flavour 🙂

Eu nu cred ca se intampla nimic si eu am facut updateul si nu mi-a cazut nimic. ICS e foarte misto… bine nu este o schimbare radical dar se simte o evolutie.

IceCreamSandwich, suna bine acum ca se apropie vara 🙂 si eu am facut update pe SII de pe net, merge bine, ce ma mira este felul in care au taraganat companiile de telefonie procesul asta si ca nu dau nici un anunt.

mai exact cum se instaleaza?:d

Eu am downlodat fisiere de instalare si updateul pe laptop, am conecta Note-ul, am insalat fisierele dupa care am pus ICS.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail