Ice Cream Sandwich ajunge pe pereti

, 25 Ian, 13:43

Ice Cream Sandwich Hack

Cum suna asta: Microsoft + Android = ICS pe pereti? Destul de confuz si totodata amuzant. Cine si-ar fi inchipuit vreodata ca prin folosirea produselor Microsoft ne vom putea juca cu noul Android 4.0 in alta parte decat pe ecranul telefoanelor?

Cu ajutorul unui hack pentru Kinect, Recursive Penguin a reusit sa transpuna noul desert al celor de la Google de pe display-ul telefonului, pe peretele din sufragerie. Partea cea mai interesanta este ca sistemul functioneaza in timp real si raspunde destul de bine la comenzi, dupa cum puteti vedea si in videoclipul de mai jos.

Conform engadget.com, acest proiect s-a nascut din dorinta hacker-ului de a putea prezenta dezvoltarea de aplicatii Android in timpul intalnirilor cu investitorii. Desi pare destul de simplu, mai mult ca sigur un astfel de hack necesita timp si cunostinte de care cei mai multi dintre noi nu beneficiem.

Totusi ar fi interesant sa vedem o asemenea solutie implementata oficial si de catre producatori cu scopul de a veni in sprijinul dezvoltatorilor de aplicatii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail