HzO WaterBlock, o tehnologie cu adevarat utila – Sa ne jucam cu telefoanele in apa!

HzO WaterBlock, o tehnologie cu adevarat utila - Sa ne jucam cu telefoanele in apa!

Expozitia CES din Las Vegas este locul de intalnire al tuturor fanaticilor de IT din lume. Este, de asemenea, gazda a sute de inventii fara sens si care nu se materializeaza niciodata. Produsele prezentate aici la inceputul anului au 50% sanse sa si intre in productie.

HzO WaterBlock, o tehnologie prezentata ieri la expozitie, promite mai mult decat celelalte si are o aplicabilitate extrem de larga. Aceasta se refera la o pelicula de protectie pentru toate PCB-urile sau elementele electronice ce ofera protectie la umezeala. Odata stropite cu aceasta solutie, componentele unui telefon mobil, de exemplu, vor functiona chiar si scufundate in apa fara nici un fel de protectie suplimentara.

Nu ma gandesc aici la aplicatii extreme, ci la situatiile mai mult decat uzuale in care ne scapam telefonul in lichide sau varsam acele lichide pe tastatura ori, mai rau, pe laptopul pus in functiune.

HzO WaterBlock ar fi dedicata momentan smartphone-urilor. Deocamdata a fost testata pe un telefon mobil Samsung, intr-un mod agresiv chiar. Cei care demonstreaza functionarea au luat un smartphone, i-au scos capacul din spate de la baterie si l-au scufundat aprins intr-un vas cu apa.

Trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa detin un astfel de telefon mobil care sa reziste la apa fara a avea nevoie de un milion de etansari si de o carcasa speciala, sa nu ii mai duc grija cand il scot in ploaie sau sa imi stea inima cand am varsat suc pe el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: