29 mart. 2012 | 14:55

HTCSense.com se evapora in neant…

ACTUALITATE
HTCSense.com se evapora in neant...

HTC-Sense

HTCSense.com, adresa pe care probabil multi nici nu ati vizitat-o, incepand cu 30 aprilie se va evapora in neant. HTC renunta, momentan, la serviciile din nori.

Serviciul de backup al celor de la HTC intitulat HTCSense.com, dupa ce le va oferi tuturor utilizatorilor care acceseza  website-ul si se autentifica posibilitatea de a descarca propriul continut urcat pe internet in format zip prin intermediul catorva pasi simpli, dupa data de 30 aprilie va sterge tot ce a stocat de la fanii HTC.

Argumentul principal pare a fi ca HTC, cel putin la aceasta categorii de servicii, lucreaza la o alternativa extrem de atragatoare, dar care din pacate, pe langa faptul ca nu stim cand va fi disponibila, mai integreaza si cateva variabile greu de aflat. Aceasta miscare vine dupa ce in urma cu cateva luni HTC One, unul din primele smartphone-uri din noua serie ce au aparut pe piata locala, a integrat un cont de dropbox platit pentru necesitatile de backup si transfer de date online.

Voi veti mai cumpara un smartphone HTC?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele