HTC pregateste smartphone-uri cu Android 4.0 pentru chinezi

HTC pregateste smartphone-uri cu Android 4.0 pentru chinezi

HTC Desire 4.0Avand in vedere rata de adoptie incredibila a dispozitivelor high-tech din CHINA in ultima perioada, era doar o chestiune de timp pana cand producatorii de renume vor crea dispozitive dedicate respectivei piete.

In acest caz este vorba de HTC si 3 smartphone-uri cu ICS – Android 4.0, produse fiecare pentru un jucator important din cadrul operatorilor de telefonie chinezi. Cu un design asemanator cu cel al terminalelor din clasa HTC One, noile aparate, desi au versiuni de software actuale lucrurile nu stau la fel de roz cand vine vorba de ce e sub carcasa. Modelele de care vorbim aici sunt VT – China Mobile (retea GSM si TD-SCDMA 3G), VC – China Telecom (dual SIM, CDMA), V – China Unicom (dual SIM, Android 4.0). Plasate din varii motive in seria Desire, cele 3 smartphone-uri impart majoritatea specificatiilor interne. E vorba de o interfata Sense 4.0 pusa peste ICS, Beats Audio, un ecran WVGA de 3 inci si o camera de 5 megapixeli pe spate. Prelucrarea informatiilor va afi asigurata de un procesor la 1GHz si 512 MB RAM.

Cu un pret la liber de 317 dolari, telefoanele atasate vor fi cele mai accesibile smartphone-uri de ultima generatie pe care nu le veti putea achizitiona niciodata, in alta parte decat in China.

 

Citește și: