HTC pregatest un nou smartphone ,”Proto”

HTC pregatest un nou smartphone ,

Desi rareori se intampla ca The Verge sa puna mana pe niste imagini cu un terminal pe care nu le mai gasesti in alta parte, HTC Proto se pare ca este exceptia.

HTC PROTO

Proto este numele primului terminal al celor de la HTC inconjurat de speculatii dupa faimoasa serie One. Practic, dupa ce in luna februarie la MWC compania taiwaneza tinea capul de tabel cu niste super terminale, de atunci nu am mai aflat informatii legate de nici o lansare.

Desi e greu de spus daca vorbim de un terminal de varf sau de unul mainstream, Proto pare sa fie un alt HTC One V ceva mai rapid. Un lucru este sigur, acesta face parte din urmatoarea serie de terminale a companiei. Chiar daca cel mai probabil Proto nu va fi numele real al aparatului, din fericire mai avem cateva specificatii aferente acestui terminal. Un ecran de 4 inci cu o rezolutie WVGA, o camera de 5 megapixeli si un procesor dual core Snapadragon tactat la 1 GHz, toate confirma aceleasi trasaturi de terminal mainstream construite intr-o carcasa cu o grosime de 9,62 mm. Ca o posibila data de lansare, sau o locatie, cu toate ca nu avem ceva sigur, IFA este cel mai probabil ambient. Targul international se va desfasura saptamana viitoare la Berlin.

Citește și: