HTC One X vine cu probleme WiFi – din pacate, sunt hardware

HTC One X vine cu probleme WiFi - din pacate, sunt hardware

HTC One X

HTC One X este unul dintre cele mai performante smartphone-uri cu Android din foarte multe puncte de vedere. Din pacate, nimeni si nimic nu e perfect, iar One X-ul celor de la HTC cade victima aceluiasi principiu.

Dupa ce o serie de utilizatori s-au plans de probleme legate de conectivitatea WiFi, la putin timp dupa lansarea terminalului, HTC a facut ce ar fi facut orice alta companie in locul ei. Astfel a aparut primul update de firmware gandit pentru a remedia problema. La un studiu mai atent insa, problema se pare ca este la nivel hardware.

In urma update-ului, o serie de utilizatori de pe forumurile XDA-Developers, care au continuat sa aiba probleme, chiar si dupa respectivul update, au ajuns la o concluzie foarte dubioasa. Daca isi strangeau telefonul intre degete, la propriu, mareau puterea de receptie.

Luand in calcul numarul destul de mare de plangeri, HTC a recunoscut problema si a mentionat ca solutia gasita implica intarirea punctelor de contact din jurul antenei WiFi. Aparent, problema afecteaza doar posesorii de terminale cu SoC-uri Tegra 3, cei cu dual-core-uri de la Qualcomm fiind in siguranta. In aceeasi declaratie data celor de la AndroidCentral, HTC a afirmat ca a urmat toate procedurile ce se cuveneau si respectiva problema nu va mai exista pe viitor.  Ce se intampla insa cu cei  care au deja problema, nu cei care cumpara terminale noi?

Desi este destul de greu sa apreciezi gradul de raspandire a problemei, compania a gasit o solutie pentru cei afectati. HTC a mentionat ca orice utilizatori care suna la linia de suport vor fi trecuti prin mai multe etape pentru a se verifica daca au sau nu respectiva problema, dupa care li se va schimba terminalul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: