HP isi completeaza seria de ultrabook-uri cu noi modele

HP isi completeaza seria de ultrabook-uri cu noi modele

Printre noile ultrabook-uri lansate ieri de HP la Shanghai se numara: HP Spectre XT,  Envy si EliteBook Folio 9470m.

HP Spectre XT are o serie de specificatii ce rivalizeaza cu cele mai subtiri notebook-uri din lume, doar 14,5 mm grosime si o greutate de 1,395 Kg. Avem de a face cu un dispozitiv de 13,3 inci, o autonomie de pana la 8 ore si o capacitate de stocare de pana la 256 GB.

Noile HP Envy sunt disponibile cu un display de 14 sau de 15.5 inci, includ cele mai noi procesoare de la Intel, dar si solutii APU de la AMD si un acumulator cu autonomie ridicata. Dispozitivele de stocare sunt de tip SSD, si ce este mai interesant, folosesc conectorii mSATA pentru economia de energie si de spatiu.

HP EliteBook Folio 9470m reprezinta „elita” ultrabook-urilor prezente pana acum pe piata. Ofera o conectivitate foarte buna, performante ridicate si optiunea unui acumulator secundar pentru o autonomie mult mai ridicata. ElteBook este de fapt seria de dispozitive HP create pentru segmentul de business ce ofera atat securitate deosebita prin cadrul unei platforme TPM, cititoare de carduri SmartCard si o suita de software pentru acest tip de utilizatori.

Interesant este trendul celor de la HP, care folosesc cu predominanta materiale premium ca aluminiu. Au inclus aproape pe toate variantele seria de codecuri Beats Audio si au redus semnificativ greutatea si dimensiunile toturor produselor.

Bineinteles, preturile vor fi pe masura acestor imbunatatiri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: