HP a lansat Tower Red – o editie speciala statiei de lucru Z820

HP a lansat Tower Red - o editie speciala statiei de lucru Z820

HP 820 Tower Red

Avand in vedere ca HP intotdeauna a fost dispusa sa incheie niste parteneriate strategice pentru a atrage un public exclusivist, recentul parteneriat cu RED nu este o exceptie de la regula.

HP 820 Tower (Red Edition) este o varianta mai performanta a statiei de lucru de varf a companiei – Z820. Dotata implicit cu doua cititoare de SSD-uri REDMag (cu care functioneaza camerele RED), sistemul poate fi dotat cu mai multe acceleratoare video RED Rocket – 5000$ bucata. In comunicatul celor de la RED este trecuta ca implicita si o versiune optimizata de Adobe Creative Suite 6.

In ceea ce priveste dotarile mai obisnuite, HP 820 Tower va veni cu doua procesoare XEON racite cu lichid si pana la 32GB de memorie. Incercand sa creeze un scenariu de configuratie ce poate fi comandat un reprezentat RED a povestiti de un astfel de Tower cu doua procesoare Intel Xeon E5-2687 cu 8 core-uri fiecare tactate la 3,21 GHz, 21GB de memorie quad channel tactata la 1600 MHz, un GPU NVIDIA Quadro 5000 si un accelerator video RED Rocket. Din aceeasi configuratie ar mai face parte un Blu-ray Writer, un REDMag Reader, un hard disk SAS cu 10.000 de rotatii pe minute in format 2,5 inci, plus 300GB spatiu de stocare.

Statia de lucru HP in editie speciala va fi disponibila doar prin canalele oficiale ale companiei specializate pe solutii profesionale. Cu un pret de start de 10.000$, fara dificultati prea mari cu siguranta configuratiile mai performante vor urca la 20.000$ sau mai mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: