How It’s Made: Nokia N9 si Lumia 800

How It's Made: Nokia N9 si Lumia 800

Exista o serie de terminale sau gadget-uri, cum le spune toata lumea (terminale suna mai cool), care sunt cu adevarat o frumusete. Am trecut de mult de perioada in care un smartphone/gadget/terminal era achizitionat/vanat doar pentru specificatiile tehnice ale acestuia… Acum un factor important in aceasta decizie este si calitatea materialelor folosite, precum si designul. Multi dintre voi veti spune ca va axati doar pe caracteristicile tehnice ale unui telefon mobil atunci cand il cumparati, insa in sufletul vostru stiu ca v-a placut in mare parte si designul lui.

Nokia N9Nokia N9 si Lumia 800 sunt doua smartphone-uri care au atras atentia in ultima vreme mai ales prin designul simplist si original, chiar daca putin agresiv pentru concurenta. Google, de exemplu, a decis sa curbeze display-ul spre interior, insa finlandezii de la Nokia au hotarat ca arata mai bine si este mai practic daca este curbat inspre exterior.

Aveti aici doua clipuri interesante care prezinta cum este construit Nokia N9 si ce idei stau la baza lui Lumia 800. Pun pariu ca va gandeati la o linie de asamblare automata.

Citește și: