Guardians of Middle Earth incearca sa concureze cu DOTA

Guardians of Middle Earth incearca sa concureze cu DOTA

Guardians of Middle Earth

Daca originalul DOTA pentru WarCraft 3, League of Legends, Heroes of Newerth, DOTA 2, Blizzard All-Stars si alte jocuri de tipul MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) nu va ajung, Warner Bros. vine cu un nou titlu de acest fel, plasat in universul Lord of the Rings: Guardians of Middle Earth.

Noul titlu este dezvoltat de studioul veteran Monolith, care pana acum era specializat pe realizarea de shootere la persoana intai. Printre personajele pe care jucatorii le vor putea controla au fost confirmate unele dintre cele mai celebre din serie: Gandalf, Sauron si Gollum. Avand in vedere ca se doreste o lansare in aceeasi perioada cu noul film al lui Peter Jackson, The Hobbit, unii dintre eroii disponibili in Guardians of Middle Earth vor fi extrasi din acesta.

In cazul in care va intrebati ce alte jocuri au mai realizat Monolith in trecut voi aminti cateva dintre cele mai populare titluri: seria Blood, seria No One Lives Forever, primele doua jocuri F.E.A.R., seria Condemned, Aliens vs. Predator 2 si de curand Gotham City Impostors.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: